Porträtt

På den här sidan har jag för avsikt att göra mitt bästa för att du ska förstå hur jag jobbar med porträttfotograferingar och vad det kostar. Har du några ytterligare frågor är du välkommen att skicka ett mail eller ringa till mig.

En lyckad fotografering handlar för mig väldigt mycket om att du ska känna dig bekväm och därför bestämmer vi en bra plats tillsammans. Du har säkert ett ställe eller miljö där du /ni trivs som allra bäst och det är också där vi får bäst resultat på fotografierna som du sedan tar med dig. Det kan vara en sommaräng, i skogen, vid en sjö eller kanske på golfbanan.

Albin & Alva porträtt, barnporträtt, barnbilder, barnfoton, fotograf, borås, barnfotograf

Under fotograferingen så kommer jag att guida dig/er och vi tittar på bilderna tillsammans i kameran för att komma dit ni önskar.

Vid barnfotografering jobbar jag på samma sätt, vi väljer tillsammans ut ett ställe där barnet / barnen känner sig bekväma och slappnar av. På så vis får barnen en chans att vara sig själva och visa upp sig sitt rätta jag inför kameran.

Benny, porträtt, företag, fotograf, borås, porträttfotograf

För att ge en idé om olika porträttfotograferingar som jag utför så rör det sig om allt från baby, dop, barn, student, familjfotograferingar och naturligtvis bröllop (men det har jag en egen sida för som du hittar i toppen på den här sidan). Du kan säkert komma på mer typer av porträtt som kan vara intressant och då är jag öppen för idéer. Hör av dig med just din idé så skall vi säkert kunna förverkliga den tillsammans.

Har ni några frågor så är ni välkomna att antingen ringa mig på 0735-101881 eller e-posta på mattias@bjorlevik.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *