Först lite bakgrund, jag och min sambo Camilla blev tillsammans för drygt 5år sedan och i början på juni så friade jag till henne och som tur var så svarande hon ja. Så helt plötsligt så var man på andra sidan, dvs jag skall ordna med bröllop och inte vara fotograf. Under tiden fram till vårt bröllop i Juli får ni gärna följa förberedelserna.
Vad har vi hunnit med hittills?
Som sagt tidigare friande jag i början av Juni så har det gått lite drygt fem månader och vi har suttit ned några gånger för att bestämma vissa viktiga beslut som behöver tas tidigt. Första beslutet för oss var att bestämma vilken storlek vi skulle ha på vår speciella dag, för det skulle ju också påverka när vi skulle ha bröllopsdagen.
Som tur så var vi rörande överens om att vi skulle bjuda in släkt och vänner till bröllopet då vi både kände att det skulle bli mycket roligare att få dela den här speciella dagen med alla man tycker extra mycket om.
Platsen för hela bröllopet blir på fantastiska Ellagården strax utanför Borås. Det blir platsen för både vigsel och festen. Återkommer med mer detaljer senare.