Bröllop – Bröllopsfotograf

Jag har fotograferat bröllop på många platser i Sverige allt från i Abisko, Stockholm, Göteborg, Varberg, Kungsbacka, Smögen, Tjörn, Borås, Alingsås, Lund, Malmö osv osv och att bröllop är speciellt och att det är en dag då ni vill att allt skall vara perfekt är självklart för mig. Då kan jag garantera att jag sätter stor stolthet i att leverera fotografier i den absoluta toppen av min förmåga. Varje bröllop är unikt och era önskemål är viktiga för mig, därför tycker jag att vi ska träffas i god tid innan bröllopet så jag får en bra känsla för vad ni önskar er och hur ni har planerat er stora dag.

På detta möte så diskuterar vi bl.a. plats, stil på fotografierna, speciella önskemål och ev. testfotografering (kan vara bra om ni känner att ni inte trivs så bra framför kameran). Vi går också igenom vad som händer om det tex regnar, om min kamera går sönder (ja, tyvärr händer sådant och då är det viktigt att vara beredd på det). Kort och gått ni har möjligheten att ställa alla frågor som ni kan tänkas ha om själva fotograferingen. Det är väldigt viktigt för mig att ni känner er lugna inför den delen av dagen som jag kan hjälpa er göra så bra som möjligt.

Bröllopsdagen

När ni väljer det största paketet så är jag med er på alla förberedelserna (smink, frisören osv) till sena kvällen för att ni skall få ett heltäckande av er dag. Under dagen så fokuserar jag också på de sakerna som vi har diskuterat på det tidigare mötet.

Bröllop, Borås, Göteborg, bröllopsfotograf, brudpar, bröllopsfoto

Fotografierna

Jag kommer kort efter bröllopet (normalt 1-2 veckor) att göra ett grovt urval bland alla bilderna som jag har tagit, utav dessa bilder får ni sedan välja ut de fotografier som jag senare slutredigerar för att uppnå högsta kvalité. I varje paket ingår det en uppsättning med papperskopior enligt prislistan och de digitala bilderna som ger er möjligheten att beställa egna kopior i stor storlek.
Resa
Inom Borås kommun så ingår reseersättningen i paketpriset men om ni planerar att ha bröllopet på annan ort så utgår reseersättning från Borås.
Bröllop, Borås, Göteborg, bröllopsfotograf, brudpar, bröllopsfoto

Avslutningsvis

Som jag hoppas redan har framgått så är fotografering en stor passion för mig som jag lägger hela min själ i. Min ambition är att ni skall vara helt nöjda och hundra procent villiga att rekommendera mig vidare till andra personer som önskar anlita en fotograf.
Har ni några frågor så är ni välkomna att antingen ringa mig på 0735-101881 eller e-posta på mb@609.se

 

Priser

Varje fotografering är unik och behovet ser olika ut för nästan alla par. Där av så kan jag skräddarsy upplägget för varje par och priserna nedan skall ses som möjliga färdiga paket att boka, men vi formar paketen helt enligt era önskemål för er stora dag om ni så önskar.

Brons

Porträtt

Silver

Porträtt och ceremoni

Guld

Lyxigt

Diamant

Exklusivt

Porträttfoto på bröllopsdagen Porträttfoto på bröllopsdagen Porträttfoto på bröllopsdagen Allt från morgon till sena kväll. Ni missar inte något av er dag, allt från smink till dans och tårta är med.
Planeringsmöte Planeringsmöte Planeringsmöte Planeringsmöte
20 st digitala bilder Ceremoni Ceremoni och gratulationer Provfotografering
   40 st digitala bilder Gruppfoton (inkl familjefoto) 160 st digitala bilder
  10 st 13*18 cm Provfotografering 40 st 10x15cm förstoringar
  3 st 21x30cm förstoring (A4) 80 st högupplösliga digitala bilder 20 st 13x18cm förstoringar
  1 st 30x42cm förstoring (A3+)  20 st 13x18cm förstoring 6 st 18x24cm förstoringar
    6 st 18x24cm förstoring 2 st 30x40cm förstoringar
     2 st 30x40cm förstoring  
       
5 995 kr 8 395 kr 13 495 kr 23 995 kr

 

Övrig info

En bokningsavgift på 3 0000 kr skall betalas in vid bokningen, för att er dag ska garanteras. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka vid ev. avbokning.
Vi förbehåller oss rätten att lägga ut bilderna på vår hemsida och blogg, samt använda dem i vår egen marknadsföring om inte annat skriftligen överenskommits.

Prislistan gäller från 2020-08-01 och tillsvidare.